CE ESTE BRADICARDIA?

Bradicardia este caracterizată printr-un ritm cardiac lent: o frecvență cardiacă în repaus mai mică de 60 de bătăi pe minut. La acest ritm, inima nu poate să pompeze suficient sânge bogat în oxigen în corpul dvs. în timpul activității fizice.

FACTORI DE RISC


  • O boală cardiacă congenitală (afecțiune cu care v-ați născut)
  • Anumite boli sau medicamente pentru inimă
  • Procesul natural de îmbătrânire a inimii
  • Țesut cicatrizat în urma unui atac de cord anterior (infarct miocardic)
  • Sindromul de sinus bolnav, cunoscut și sub denumirea de disfuncție de nod sinusal
  • Blocaj cardiac

SIMPTOME ALE BRADICARDIEI


Când inima dvs. bate prea încet, este posibil să experimentați diverse simptome. Aceste simptome îl pot ajuta pe medicul dvs. să evalueze severitatea afecțiunii cardiace și să stabilească un tratament adecvat pentru dvs.

Unele persoane nu prezintă niciun simptom sau simptomele sunt atât de ușoare încât se consideră că este vorba doar despre o parte a procesului de îmbătrânire.

Când discutați cu medicul dvs., vă recomandăm să utilizați acest document care vă va servi drept ghid în cadrul conversației

Când discutați cu medicul dvs., vă recomandăm să utilizați acest document care vă va servi drept ghid în cadrul conversației

Informațiile de pe acest site web nu constituie sfaturi medicale.

Ultima actualizare martie 2021


Síguenos

ESCRÍBENOS


TÉRMINOS Y CONDICIONES

La información contenida en este sitio web no constituye consejo médico. Consulte con su médico la información de diagnóstico y de tratamiento.

Pasul 1

Ce este bradicardia?